Oznur_1625 Kızlar bendede kese var bebek henüz görünmedi. Bunun için belki erken olabilir ama bende henüz hiç bi belirtide yok sizlerde varmı merak ettim varsa bunlar neler. Bende belirti olmaması beni korkutuyor
Elitopatra25 Oznur_1625 kaç haftalıkken sende keseyi gördüler bebeği görmediler canım belirti olarak bulantı aserme felanmi yok diyorsun yani
Oznur_1625 Elitopatra25 4 haftalıkken keseyi gördüler bebek yoktu. Belirti derken hiç bi belirti yok göğüs hassasiyetim vardı kayboldu onun dışında çok nadir midem bulanıyor ama kusma yok ve ben bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum bel ve kasık ağrım yok denecek kadar az ve bugün sadece biraz ağırdı onun dışında hiç bişey yok bunlar normalmi yoksa bndemi problem var korkuyorum
Nesrinsamet Benimde oyle kizlar kese var bebek yok dediler 6+2 dr gittigimde anlamadim ne kadar cok bu durumu yasayan var
Elitopatra25 Nesrinsamet işte canım sabirsizlaniyoruz erkenden gidip bakiliyoruz daha yeni oluyor gözükmüyor miniklerimiz sabredip 7 8haftalik olunca gitmek gerek aslında bir sorun olmadığı halde
mrssari34 Elitopatra25 korkutmak gibi olmasın ama benimde öyle oldu 8 . Haftaya kadar böyle oldu doktorlar 8. Haftaya kadar bekletti oysaki herkes 7-8 de kalp atışına kadar duyuyordu sonrasında kanamam oldu düşük yaptım sağlıksız boş gebelik miş benimki inşallah senin öyle değildir şimdilik gönlünğ ferah tut❤️
Elitopatra25 mrssari34 yok benim 7haftalik değil zaten daha yeni 6.haftama girmiştim Allah korusun inşallah içim rahat zaten Allah’ım izni ile bebeğimi rabbim bana bagisliycak
Kbra_krtl01 Elitopatra25 bendede aynısı oluyor canım azıcık iş yapıyım leke geliyor fitili alırsam kesiliyor ve adet günümle uyumlu değil. 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalık ve 22 şubatta lekelenmem oldu progestan kullandım beş gün sonra dayanamayıp bıraktım dün tekrar başladım
Elitopatra25 Kbra_krtl01 sen bebeğini kalp atsini gordunmu canım kaçıncı haftanda gittin bende şuan fitil kullanıyorum iyice derine koyduğum halde bı kaç saat sonra tekrar geri geliyor anlamadım hic birsey
Elitopatra25 Bir_anne6668 ya olabilir bazen geç döllenme olunca 8.9haftayida buluyor ben erken derken 5.6haftalari kast ettim herkeste bir olmuyor
mrssari34 Elitopatra25 inşallah hep öyle düşün zaten kötü düşünme daha küçükmüş bebeğin bekle biraz daha
Kbra_krtl01 Elitopatra25 canım 6+0 haftalıkken gördüm ama geç gördüm yani bende vajinama koyuyorum uzan sırt üstü vajinana yatarak yerleştir 20 dakika yat çıkmaz canım ben ayaktada koyuyorum çıkmıyor ama sen bu dediğimi bi dene ama mutlaka kullan faydası çok oluyor bebeğe
Elitopatra25 Bir_anne6668 olur insallah canım dua et sabret öylesi varki 13 .haftaya kadar göremiyor belki geç döllenme oldu bilemeyiz sakın birdahaki gidişine yine gözükmüyor derse bile o doktorda kalma başka doktorlara da bakil canım Allah korusunda inşallah