1anne2bebek__ Gizerkav ahh benimde bugün 99🥹 ne çabuk geçiyor ya. Kızımda tek rakamları göremeden 38 de doğurdum bu ne olur Allah bilir. Bir gün bende post açacağım kızlarrrr dopuruyommmm dua edin diye 🤣
Gizerkav 1anne2bebek__ bizde tek rakamları göremicez sanırım sezaryen olucam hayırlısıyla doğsunlar da önemli olan bu🥹
piiremsesinannesiii Gizerkav 67 ve geçmiyor bence hiç sanki iki üç senedir hamileymişim gibi hissediyorum 😂çok sıkıldım hamilelikten kızımı istiyorum artık 🥹
Gizerkav piiremsesinannesiii banada zaman hiç gemiyo gibi 2. Trimestere hemen geçtik gibi ama 3. Ye geçemedik bir türlü hayırlısıyla diyelim ama bugünleri de özleriz doğunca her anın tadını ayrı çıkarmak lazım 🥰
belinay41 Gizerkav Son 38 gün❤️ Son zamanlar hiç geçmiyo söyliyim😂 İlk günler çabuk geçti bugünler hiç geçmiyo
Gizerkav EsenCebeci ayy her an gelebilir yani heyecanını tahmin bile edemiyorum Allah yardımcınız olsun sağlıcakla kucağınıza alın 🥰🤲🏻
MerveBursa Gizerkav 44 normal dogum sezeryan olacgi için 34 gün kaldi çok şükür ama nefes almakta zorlaniyorum😊