Canankyaisk Kızlar bugün muayenem vardı, 2 haftada oldukça hızlı kilo aldı bebeğim. Kilo 2400 boy 47. Doktorum karbonhidrata dikkat et dedi sadece, normal doğum düşündüğüm için tırstım biraz 😅 bende uzunum bu arada, yapısını biraz benden alacak olabilir 😁
mysweetbabyy Canankyaisk 23 2400 normal ki çok fazla bi kilosu yok ama karbonhidrat sağlık için az tüketilmeli
Canankyaisk Aysenur426868 Valla canım 2 hafta önce 1.800 gelmişti dr fazla kilo almamış dediği için, özellikle ceviz badem ve fındık içi fazla tükettim, ve sütü arttırdım 😅 biraz fazla abartmış olabilirim 😂
Betulaa Ben 34 de gittim 2500 çıktı doktor çok demedi bilemedim o yüzden benimki kız bir de , ama bu haftalarda hızlı kilo alıyorlar galiba belki iki hafta arası çok fark oluyordur
Burrccu Feride9923 bnde oyleyim🤭 62 ile basladim en son 79 u gördüm kesin 80 olmusumdur😅 geçmediysem yine iyi😅32 haftalik gebeyim🤭 bi 5 kilo daha alirim heralde bn bu gidisle😅
Feride9923 Canankyaisk bende 3gebelik 2oglum var onalar kilo dogdum 1ci oglum 3kq900 2ci 3k 700 dogdum normal dogum erkek bebek qaliba biraz kilolu oluyor
Canankyaisk Feride9923 Evet aslında güzel besinler, bebişimiz demek ki kiloyu fazla sevmiyor annesi, olsun sağlıklı gelsinlerde doğduktan sonra da alınır kafanıza takmayın sakın 🌸🌸
Burrccu Canankyaisk benim bebeğimde 31 haftalikken gittiğimde 2150 çıktı. Doktorum dikkat et biraz dedi ama dediginiz gibi genetik olarakda iri bi bebek olabiliyormus🤭 erkek bebeklerde hep onden gitme duyuyorum, bnm oglumda 2,5 hafta kadar önde ciktı🤭
Canankyaisk Burrccu maşAllah 😍 evet erkek bebekler biraz önden gidermiş, olsun sağlıklı doğsunlar da gerisi mühim değil tabi 🌸🌸
hayalperest2310 Canankyaisk olması gereken canım benim de o haftada öyleydi haftayla uyumlu demişti doktorum