CansuHakanDabakan Canan Hiç acı yemiyorum gibi hamile kaldıgımdan beri normalde de az acılı yerdim🙂 bebeğinde acıyı sevecek muhtemelen☺ Anne karnında alışıolarmış ya☺
Zeynepemre Sheyma94 anne karnında bebek siz ne yerseniz ilerde onu daha çok tüketirmiş bende aksine hiç acı yiyemiyorum 😂 büyüyünce bu kız da acıyı ben gibi yiyemeyecek😂😂
Canan Zeynepemre surekli acı yiyorum annemde bana hamileyken cok yermiş biberi pişirip yermis hep demek ki bu gercek 😂😂
Sonay Canan ben oğlumda acı çok yerdim Acılı Çiğ köfte Acılı Turşu . Ikinci gebeliğim şuan en nefret ettiğim acı Çiğ köfte ve Turşu 😝
Canan Sonay cinsiyetini bilmiyorum henuz 🤷🏻♀️ Acaba erkek olunca mi yeniyor ilk gebeligim hic bi fikrim yok 😬
Sonay Canan valla ben aşerme konusunda cinsiyet belli olacağını sanmıyorum her bebiş bir olmuyo ☺ Oğlumda ekşi Turşu acı aşerirdim ikinci gebeliğim sadece mandalina aşeriyorum çok acı ekşi yada Turşu et tavuk iğreniyorum doktor kız olabilir dedi ama belli değil daha 😏
Kurtum Bende acı yiyemiyorum normalde hiç çekmedi canımda şu zamana kadar. Ama normalde ekşiyi de sevmem bugün ilk defa limon istedi canım resmen tuz döküp yedim ☺☺☺ Hala kokuyor burnuma çok yemek istemedim daha küçük minnakım bi zararı olmasın diye
Mevsim123 Bende hem aşırı acı hemde hergün limon yiyorum çok seviyorum ekşi elma aşermiştm falan 😂😍 29 haftalıgız ve erkek bebişimiz😍 bence yediklerimizle cinsiyetin ilgisi Yok gibi geliyo bana 🙄
Canan Mevsim123 ben de eksiyi cok seviyorum ama hep acı yiyorum bide tuzlu seviyorum ama yememem gerektigi soyleniyor fakat kendimi tutamiyorum surekli domates ustu tuz yiyorum