Maviii goncacan 36. hafta 6 kilo, almam heralde ben bundan sonra bebek alsın yeter. yürüyüş yapıyorum bol bol 😊
BusraBaturu goncacan 35+1 iz ilk üç ay 3 kilo verdim sonra verdiğim 3 ü geri aldım üzerine de bi 3 aldım 😀 1/2 kilo daha alırım gibi ikinci gebeliğim benim ilkine oranla çok az aldım ilkinde bu haftalar da 15 almıştım
Htckbra goncacan bütün 34 haftalık oldum ve 12 kilo aldım Doktorum çok fazla olduğunu söyledi diyetisyene yönlendirdi😭
Minikpopo goncacan tatlım 35 haftalığız biz de. 16 kilo aldım ben 17 sanıyodum ama son 3 4 haftadır kilom aynı. Çünkü son haftalarda baskı çok olduğu için insan çok fazla yiyemiyor. Bebişimin kilosu iyi ama ben hiç almamışım çok seviniyorum aslında bu duruma 🤗
Mahmure0101 goncacan 34 haftalığım hamile kaldığımda 93 tüm mide bulantısından 83 kiloya düştüm şimdi 90 kiloyum ☺️
ada1180 goncacan 35+5 10 kilo cnm bnm 2-3 gündür midem küçüldü gibi daha az yiyorum sanki şişlik hissinden dolayı 2-3 kilodan fazla almayız bence tam 20 güm kaldı doğuma 38+3 e gün verdi doktorum
BilgeSnmez goncacan 56-57 kilo civarında hamile kaldım şimdi 66 -67 arasında gidip geliyorum (36 haftalığım)
Elanaz goncacan Yarın 34 haftayı bitiriyorum ve 7 kilo aldım. Üstelik bunun iki kilosunu iki haftada aldım😩 Geçen haftaki kontrolümde doktor dokuz, on olur en fazla ama birden alırsan sana yağ ve ödem olur onlar dedi.
ozgens Az kilo alanları çok kıskandım😒ama tebrik ederim ilk 4 ay hiç almayıp 35.haftaya geldiğimde 15kilo aldığımı gördüm😭artık dikkat etmeye çalışıyorum😌
Denizbetul goncacan 34. Haftadayım 60la hamile kaldım şuan 70 oldum herhalde bi 2 kilo daha alırım diye düşünüyom
Maviii goncacan 77 ile hamile kaldım canım, boyum uzun belli olmuyordu ama doktorumda dikkat etmelisin demişti. elimizden geldiğince dikkat ettim bende 😊