mysweetbabyy Kizlar yanma var diye doktor fitil verdi 2 tane kullandım önceden gelmeyen sarı renkli akinti başladı normal mi
Mutluemos mysweetbabyy ilaç kutusunun içinden çıkan kağıdını okuyun zaten orda yazacaktır kullandıktan sonra akıntı fazlalığı yaşanacaktır diye Rabbim şifa versin geçmiş olsun ☺️ 3 gün arayla kullanılan fitili mi verdi
Selisce mysweetbabyy bende 6 günlük fitil kullandım bitti ama benimde inanılmaz çok afedersiniz durduk yerde akıyor hissediyorum ne zaman durur acaba
bilgebaris mysweetbabyy Ben yıkanabilir pedlerden aldım, gün içinde devamlı çamaşır değişmektense pedi değiştiriyorum. Hem pamuk olduğu için normal günlük pedler gibi kaşıntı yapmıyor, hem de sonra topluca beyazlarla yıkıyorum daha ekonomik tavsiye ederim.
Kubra00111 mysweetbabyy bende sarı akıntı olmaya başlayınca fitil verdi dr onu kullanıyorum sinir bozucu bişey fitille biraz duruluyor ama tam geçmedi henüz yumurtlama dönemini değerlendirdik bir kaç gun sonra oldu neden böyle oluyor acaba ilk defa oldu
Aysegul0747 Evet canım normal tedaviye cevap veriyor demekki fitilleri kullanmaya devam et kac haftalıksn
Aysegul0747 Aysegul0747 ayy bende 32 deyim gecen hafta fitil kullanıyordum çok akıntım oldu suan geçirdi enfeksiyonu seninkide gecer insallah, özellikle son haftalarda çok dikkat etmek gerek normal doğum olacaksa bebegin de enfeksiyon kapmaması icin
mysweetbabyy Mutluemos hayir cnm 3 gün üst üste verdi dun kullanmadim iyice akintidsn sinirim bozuldu diye
Mutluemos mysweetbabyy ay yok bende onu kullandım kız çok rahatlıyorsun özür dilerim ama içinden herseyi atıyor devam et kardeşim kullanmaya
Mutluemos mysweetbabyy çok özür dilerim sürekli olarak gün içinde çamaşırını değiş dedi doktorum akıntı da olacak hepsini söker atar dedi bense ilacı kullanırken 3 saatte bir değiştirdim çok şükür iyiyim şuan
mysweetbabyy Mutluemos evet böyle sarı sarı parçalar geliyor bi de şu gibi geliyor kendimden iğrendim ya
mysweetbabyy Mutluemos bende sürekli degistiriyorum cnm bi kurtulamadim bu enfeksiyonlardan inşallah bu son olur
mysweetbabyy Aysegul0747 2 gündür fitil kullanmıyorum ama tuvalet sonrası sarı akinti geliyor delircem fitilden önce yoktu