haceryasar Arkdaşlar 1 beden ve 2 beden olmak üzere paketlerde 4 adet toplamda 8 adet bez var. Bende sipariş verdim ama 8 tanecik bez yani haberiniz olsun :) tabi taş atıpta kolumuz yorulmuyor o ayrı
Miss Ozlmmm üye olan çok kişi var aylık paket icn cvp vermiyorlardı baya şikayet vardı face de görmüştüm
Ozderr Ozlmmm evet numunelik olarak gönderiyorlar bi kaç sene önce ablama gönderilmişti küçük bi paketin içinde beş altı adet bez vardı bi de dergiler filan üyelik aktivasyonu oluşturunca gönderdikleri bişey
Mvisss9 Merve71 bebeğim doğacak olduğu tarihi girersen seni gebe diye kaydediyor ve her hafta bebeğin gelişimiyle ilgili bilgiler içeren mail atıyorlar ben en başından beri üyeyim 3 paket hediye geldi 😂
Obirx Kardeşim yeğenim için istemişti canbebeden onlarda bi tane gönderdiler 7 lira da kargo ücreti aldılar 😂
Bo25 Ozlmmm ya üye oldum ben hediye ürününüz Prima 1.2 numara yazıyordu omudur ..gelince paralı çıkmasin
Suzitosuzi Ozlmmm Ben başvurmadım ama üye olmuştum eve deneme paketi 3 numara 4 adet külot bez yolladılar. Çok da bişey değil ama denemiş oluruz 😁
Zeynepecem Ozlmmm ben primaya uye oldum. Ama hediye istememistim eve kendiliginden geldi 4 adet 2 beden kilot bez. O kampanyayi gorunce ondan istedim bu sefer gelir yakinda 😊
Rstasar Ozlmmm tesekkurler canim sayende bende siparis ettim 4 tanede olsa hediye sonucta insanin hosuna gidiyor :))
SemraSnmezTuru Ozlmmm ben ablamla eşimi de üye yaptım onlardan da istedim 😂😂 uyanık ben tabi gelmezse o kadar uğraştım diye oturup gülücem kendime 🤣
Calyipso Ozlmmm bende şimdi sizden gördüm. Sipariş verdim. Annemede söyledim annemde kayıt oldu annemde sipariş verdi 😂😂 anneniz yakında sizde öyle yapabilirsiniz