AyFa1608 Oznr001 şükür Güzel canım. Herşey normal dedi. Kan idrar verdim arada tansiyon yükseliyor diyince özellikle idrar istedi. Öğle sonu göstercem sonucu bakalım. Emzirme eğitimine git dedi kaçtım gitmedşm😂😂
Sevvl CmreKsidar valla cıhazdan mı doktordan mı dedim kaç kere gittim ama nere gittiysem yok inatlar ne beklersın anaları kim😂
bsrabrna AyFa1608 bende cuma günü gideceğim inşallah bakalım 1 aydır görüşmüyoruz nasıl bişi göreceğim merak ediyorum 🙈🙈
kevserky Oznur-2535 ay çok heyecanlı Allah hayırlı doğum nasip etsin. Hiç bilmiyorum 🤷♂️ 🤭 sağlıkla al kucağına
Opecert Bende ctesi günü tam 5 hafta üzerine görecem ogluşumu 24+0 dık en son gördüğümde ctesi 29+0 olcam nasipse aşırı merak ediyorum 🌸🌸🌸
AyFa1608 Sevvl kız Allah seni ya😅 ne çileli geçti hamileliğin. Doğur kurtul artık😂 tıpta sadece ölçüm kağıdı veriyor bana da özelde net görüyorum herşeyini. Renkli fotolarını da WhatsAppdan atıyorlar😅
Sevvl AyFa1608 vallaha günde vermiyorlar bacım soruyorum soruyorum duruma göre dıyorlar dedim 36 da alın😂😂
Hira22mehdi AyFa1608 bende bugün miniğimi gördüm çok şükür iyiyiz düşük tehlikem vardı geçti çok şükür 🤲
Oznr001 AyFa1608 oh iyi iyi bebişin kilosu fln söyledi mi bende 2 kiloya gelmek için cirpiniyorum zatten Allah’ın izniyle 2 kilo olsalar artık korkcak bisi de kalmaz
AyFa1608 Oznr001 haftasyla uyunlu herşeyi dedi gönderdi. Cumaya öğrenirim belki. Ama uyumlu olduğuna göre yaklaşmıştır 2 ye inşallah 🤭