GulUmut Guzel anneler, bebeklerimiz kisin dogacak Allah nasib ederse 🤲🏼 Siz yatdiginda yorgan kullanacakmisiniz ustunu ortmek icin ? yoksa kalin bi battaniye mi ortmek lazim? Acemiyim 😌
SemaKumtepe GulUmut ben yorgan kullanıcam bebeklerin vücut ısıları hemen düşebiliyo çünkü bide Kars’ta yaşadığım için mecbr kullanıcam 😊
Leilademir GulUmut bende ocak 23 ü gbi doğum yapıcam bende hem yorgan hem battaniye al bulunsun duruma göre uygun olanı kullanırsın😋
GulUmut SemaKumtepe Gamzeli21 bizim aldigimiz beshik cok kucuk 95x70 e ydi galiba , bu olculerde yorgan da bulamadim 🤷🏻♀️
Cansuercan GulUmut benmde oylee bebek yorgani aldim yataga sericem fazla gelen tarafinida ustüne kivirip orterim diye dusundum
GulUmut Ailem uzakta benim 😑 yurtdisinda , her seyi kendim yapmak zorunda kaliyorum 😢 en fazla 95x150 alırım, büyük olursa sorun olurmu ki o kadar ?))
Cansuercan GulUmut yün yorgan bana cok agir geliyor ne bilimm :) diktiriyim desem 3 4 ay için ne gerek varr bida kullanamicamm en iyisi bu
BMH GulUmut benim annem ilk çocuğumda battaniye ördü sonra onu terziye götürüp içine elyaf koydurup diktirmişti kışın üstünü kalın giydirip doğalgazı açıp battaniye örtünce hiç üşümezdi