nurtanesiiii 18 haftalık hamileyim ve 3 gündür gece uykuya dalamıyorum yatakta döne döne sabahı ediyorum deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum hiç bir sorunum da yok napmam lazım kızlar çok kötüyüm 3 gündür uykusuzum..
Gldekpnci nurtanesiiii ben onu şuan yaşıyorum 12 haftalığım dalamıyorum uykuya bir türlü bide 4-5 kere WC ye kalkıyorum tabi orası ayrı 🙂
91mer nurtanesiiii 18 haftalık hamileyim . 4 aydır aynı şeyleri yaşıyorum uyuyorum ¾ aaat sonra uyanıyorum sabah 8 de dalıyorum cıldırıyorummm artık
Yesimmm93 nurtanesiiii telefonla daha az zaman geçir en az 3 sayfa gün içinde kitap oku ,meditasyon yap bak mışıl mışıl uyucaksın 😂😂
ArvenMom nurtanesiiii 20 haftada uykuya veda ettim 25+1 uyku nedir hatırlamıyorum kızım aşırı hareketli durmuyo uyutmuyo karnım büyüdüğü için dönme rahat yatma olayıda bitti git gide zorlaşıyo artık bayılana kadar oturup sonra bi şekilde uyuya kalıyorum zorda olsa
nurtanesiiii Gldekpnci wc sorunum çok yok yada alıştım bilmiyorum ama uykusuzluk çok kötüymüş helede uykun varken uyuyamamak😪 bugün biraz uyudum çok şükür bunada
nurtanesiiii 91mer gün içinde çok yorgun oluyorum uyumadığım için gündüz uyusam gece yine uyuyamiycam diye korkuma uyuyamıyorum artık iş yapmaya başladım belki yorulursam uyurum diye dün gece biraz uyudum şükür
nurtanesiiii Yesimmm93 gözüm yorulsun diye alıyorum valla elime telefonu gün içinde telefonla çok uğraşan biri değilim açtığım postu bile unutmuşum sen düşün çaresi yorulmak sanırım 🤗
nurtanesiiii ArvenMom Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağ salim alalım kucağımıza inşallah bu günleri unuturuz 🙏
Aycegul nurtanesiiii 32+5iz bir haftaya kadar uyku problemim yoktu artık geceleri kaşınmaktan uyuyamıyorum birde huzursuzluk oluyor bir iki saat anca uyuyabiliyorum
Gldekpnci nurtanesiiii çok su içmeye çalışıyorum oda etkili olabiliyor galiba uykusuz gecelere şimdiden alışıyoruz galiba 😊