Arkadaşlar doğum yaptığımda her anını anlatacagimi dedim cuma akşamı suyum geldi doktorumu aradım hastaneye gittim ve ertesi sabah cumartesi günü acil sezaryana alındım bebeğin suyu azaldı normal dogumda yapamazmışım doktorum dedi rahmim kalp sekliydeymis ve bebeğim bir tarafında sabit kalmış bir müddet sonrada aynı kiloda kaldı ilerlemedi hatta buraya yazmıştım kilo alamıyor bebeğim diye ondanmış zaten sezaryan di 3 martta ama ogluşum erken geldi biraz kilosu düşüktü 2100 gr ve şekeri düşüktü yogunbakima aldılar şuan orada ins kısa sürede toparlayacak kavusacaz dua edin💙😊sezaryandan korkmayın ben çok korkuyorudum ilkti birde tirtitteredim o gün korkudan yersizmis insan yaşayınca anlıyor 😊👍
Sezaryani sipinal oldum ilk dogumum du korkuldugu gibi birşey değildi doktorum ve ekibi hastane ve çalışanları çok çok iyiydi ALLAH razı olsun sipinal daha iyi bebeginize hemen kavuşuyorsunuz şuan 3 günlük sayılırız ağlarım azaldı gibi sezaryan sonrası ağrılar oluyor sütünüz hemen gelmiyor sakın üzülmeyin daha sonra geliyor ağrılar geçiyor sonra dünya tatlısı miniginiz sizinle oluyor dünyanın en muhteşem anı ilk defa yaşadım RABBİM herkese nasip etsin doğum yapacaklara kolaylıklar nasip etsin güzel RABBİM 🍀😊 birde ekleme yapayım 37+3 dogumum oldu sezaryan yani şükür RABBİME 🤗🍀