Sinem0606 İyi geceler birşey sormak istiyorum doktora gittim doktor 2 haftalık olduğunu söyledi bebeğimin fakat son adet tarihime göre bugün tam 40 günlük olmuş sizce hangisi doğru kafam çok karıştı 😒😒
Dilefruz Sinem0606 doktor iki haftalık bebeği nasıl görecekki daha döllenme bile yeni oluyodur o esnada döllenmeden sonraki zamanı baz almıştır yani 4haftalık eder ama bunu ilk defa duydum ilginç
deletedmom734 Sinem0606 o doktordan koşarak uzaklaşın bebek 2 haftalık diyen bir doktorun diplomasından şüphe ederim
Dilefruz Nisanurr olabilir ama betası 2haftalıkken görünürmü sizce kana bile geçmemiştir bence son adet tarihini değil tahmini döllenme zamanını söylemiş
efsanee_ Başka bi dr daha görüş istersen. Normalde son adet tarihini baz alıyorlar. Bnde öyle oldu en azından
efsanee_ Dilefruz döllenmenin tam tarihi kesin olarak bilinemedigi için son adet tarihi baz alındığını okudum bi çok yerde
Nisanurr Dilefruz saçma aslında evet internetten baktığında bile en düşük betaya 3 hafta diyor bu doktor bir dahi olmalı 🤔🤔
Hajdkslsksnd Canım gelişime göre söylüyor olabilir sen 40 diyosun nerdeyse 5 6 hafta yapar oda hem bebeği hem kalp atışını duymak demek. Belki duymadıysa geç döllenmedir ondan öyle bi teşhis yapmıştır