Selamlar. Birçok arkadaşımın doğum korkusu olduğunu görüyorum. Sizi rahatlatacak bu postu paylaşmak istedim. İlk gebeliğimde kızıma hamileyken yalnızca 7 kilo alarak hem sağlıklı hem de çok kolay bir gebelik yaşadım. Doğumum normal ve epizyosuz tek bir dikişim yok ve HAYATINIZDA GÖREBİLECEĞİNİZ EN KOLAY DOĞUM bin şükür(1,5 yıl önce doğum yaptım). Hem sebze ve et ağırlıklı beslendim hem sürekli yürüyüş yaptım evde pilates topundan hiç inmedim aşırı kolay bir doğum yaptım ve hiç bir anneden yardım almadan kendi başıma bebeğime baktım. Şimdi oğluma gebeyim yine güzel bir süreç yaşıyorum. Korkmadan stres yapmadan bol spor ve güzel beslenme ile dizlerinde kolay ve güzel doğumlar geçireceğine inanıyorum. Doktorum özel polikliniği olan AHMET GÜLER (İZMİR/Alsancak) Çınarlı hastanesi ile anlaşmalı kendim de Acil tıp teknisyeniyim ve biz sağlıkçılar kolay kolay hastane önerisi yapmayız ama Çınarlı gerek doktor gerek personel açısından hayatımda gördüğüm en en en iyi hastane ve fiyat olarak çok makul ben aşırı memnunum sizlere de şiddetle tavsiye ederim 🙏🙏🧿🌸