Zeynepzeynepm kız deprem nedeniyle bir evde kalıyoruz sürekli uyanıp eşimi uyandırdığım için eşim biraz söylendi neyse yine kalktım gece eşim yanımda yoktu dedim bakayım nerde baktım mutfakta biri uyuyor sinirlendim eşofmanı eşimin dedim yazıklar olsun iki çişe gittik diye mutfakta mi uyulur adile Naşit olup 4 köşeye 4 kere mi yapayım diye sonra dedim kime diyorum ayağımla hafif dürttüm salladım bir başka adam çıktı deprem oldu diye çığlık attı bende eşim olmadığı için o kişiyi görünce korkudan çığlık attım biz öyle komple ev çığlık çığlığa dışarı çıkmadık mi 😂😂😂 sonra yan evden de dışarı çıktılar gecenin körü herkes ailesini aramaya başladı o dürttüm abi de oy o neydi çok sallandi dedi 😂😂 bende eşimi arıyorum bir baktım geldi nerdesin dedim lavabodayim dedim sen o kadar çok gittin ki benim de geldi korkma burdayım dedi ne korkacam deprem olmadı diyip meseleyi anlattım 😂😂 eşimin o an bir gülmesi var yan komşu su getirdi korkudan diyor esim de diyor psikoloji kalmadı kusura bakmayın neyse içeri girdik herkes deprem nerde olduğunu araştırıyor bu da eşim diyor ulan karı bir cisine laf söyledim diye kandilliyi ortaya atmaya ne gerek vardı 😂😂 ay halen daha gülüyorum