Semaa34 Kızlar hamileliğim de çok fazla saçım dökülmeye başladı sizde de oldu mu acaba önerileriniz varsa açığım her türlü öneriye
Gamzebaby Semaa34 hamilelikte saç döküldüğünü duymamistim canım yaa doğumdan sonra dökülüyo olarak biliyorum ben 38+2 haftalık hamileyim önceden dökülen saçlarım hamilelik boyunca dökülmedi
sinemf Semaa34 benim normalde saçlarım çok dökülüyordu ama hamilelikte durdu dökülmesi. kullandığım ilaçlardan mı yeni bi şampuana başlamıştım ondan mı bilemiyorum. şampuanı denemek istersen markası Hallales.
mucizem___ Semaa34 benim de dökülüyor sac dökülmesi Vitaminsizlikten, sinirden, stresten, üzüntüden, hava şartlarından herşeye den etkileniyor cam bareben yagı kullanmaya başladım ama henüz bir sonuc alamadım bilmiyorum nasıl düzelir yoksa kel kalıcam 😂😂
Es-12 soulmate35 benimde öyle hormonlardan ilk hamileligimdede olmustu ve doğumdan bi kaç sene sonra bile dev etmişti
Ulkgvn Benim ilk dönemlerde çok dökülüyordu tırnaklarım cok kırılıyordu ve kime sorsam hamilelikte döküldüğünü söylemişti şuanda kullandığım ilaçlardan kaynaklı büyük ihtimal çok sağlıklılar lavanta yağıyla hindistan cevizi yağını karıştırıp saç diplerine uyguladığınızda hem birazda olsa dökülmeyi hafifletir hemde parlaklık verir saçlarınıza
nicolenico Semaa34 bende tam tersi oldu. Hiç dökülme yok çok ilginç şekilde. Bence hamilelik değil de bir şey eksikliği olabilir doktorunuza sorun.
Lilyumfokimum Ben fena haldeyim acuç avuç dökülüyor ve kel kalcam diye korkuyorum gerçekten eşim bile korkuyor dökülme miktarını görünce. Doktorumla konuştum test yaptırdık demire vs yeniden bakıldı ama yok hepsi normal. Hormonel dedi. İnşallah doğumdan sonra da dökülmez :(
[silindi] Semaa34 kan değerlerinize baktırdınızmı ? Benimde başlarda aşırı dökülme oldu doktorum progestan fitilden kaynaklandığını söyledi sonra fitili bıraktık kan değerlerime baktı demir eksikliği çıktı ilacı kullandığımdan beri saçlarım kalınlaştı çoğaldı bi tel bile dökülmüyor
Semaa34 [silindi] evet zaten ay ay kontrol edilip vitamin takviyesi yapılıyor ama etki etmedi umarım kel kalmam 🥴