Deletedmom_85 Gebelik için hacamat gerçekten işe yarıyor mu faydası var mı ve hangi bölgeye yapılır sorabilir misiniz? Bende yaptırmak istiyorum ama önden bu bilgileri edinmek yararıma olur. Teşekkürler
Mihsu Deletedmom_85 bunu sormuştum faydalı olduğunu öğrendim 3. aydan sonra rahatlıkla yapıldığını söylediler 500ten fazla yorumu olup 5 e çok yakın puan almış bir yere gideceğim inşallah kas ağrılarıma iyi gelir
boygirlmom Deletedmom_85 ben de hacamata gitmistim, hamlelik dusunuyorum bi sanincasi olur mu dedigimde bana dediler ki ‘peheyyyy bomba etkisi yaratir ne diyosunn’ 2 ay sonra hamile oldugumu ogrendim 😄
Karabiber Deletedmom_85 Tabi evvela Allah’ın dediği olur amenna ama benim abimin eşi de hacamattan sonra gebe kaldı. Ama tüp bebek. Ha hacamat etki etti etmedi bilemem
saitkereminannesi02 Deletedmom_85 Tabiki yaptırabilirsiniz abim sağlık personeli eğitimini alıp yapıyordu bana yapacaktı ama kan korkusundan yaptırmamıştım yanılmıyorsam kasik bölgesine yapıyordu cesaretin varsa yaptır
Mihsu Deletedmom_85 gidince muhakkak soracağım bu sebeple gidip bir yol kat eden oldu mu diye de sorarım
Mihsu Deletedmom_85 gittim oldum ben olurken yanda da genç bir kadın vardı o da çocuk sahibi olmak istediği için gelmiş bende o sebeple soramadım dinledim hususi sorar gibi olmasın diye kendim hamile olduğum için :) ama baya bahsedildi iyi geldiğini bir de sülük de yaptırılıyormuş memnun kalınıyormuş :)
Deletedmom_85 Karabiber maşallah🌸 kaç zamandır aklımda şifadır bilirim muhakkak. fakat insanın güzel şeyler duymayı ihtiyacı olabiliyor merak ediyorum etkisini bende en kısa zamanda yaptırırım inşallah
Es_Vera Bugün yaptırdım . Ebem önerdi . İkinci seans bitti devam ediyorum . Ödemlerimde ciddi azalma oldu . Daha çok faydası olmuştur tabi benim anlayamadığım . Kuyruk sokumuna an son yapacak . Doğum başlatma ihtimali olabilirmiş . 38+6