Rabia_91 15+6 ama doğru düzgün karnım yok, bazen istiyorum ki benimde kocaman bi göbüşüm olsun 🥰 ama doktor da böylesi daha ii, daha az çatlarsın, yavaş yavaş kilo alırsın deyince artık öyle avutuyorum kendimi ☺️ daha hiç kilo almadım zaten 🙈
Arcin ronii47 ufak bir anne oldugum icin bebegimde kilolu o yüzden alincak suni sanci ile. Ilk dogmum da cok zorlandim. O yüzden ikinciyi de suni sanci ile dünyaya getirmistim. Bu ücüncüsü de suni olcak.
Deletedmom_116 Rmysarft Ahhg iki haftadır neler yapiyo bı bilsen🤣🤣Midemde suya bile zor yer var Vücudumda bana yer yok oğlum esir aldı🤣🤣
Mrvctn Aydan09 bilmiyorum hamileyken göbekli falan biriydim benimle aynı haftadakiler sanki benden 3 ay büyük gibi hamile olduğum hiç belli olmuyor dar giymezsem 🥲 ama sanırım bende birden çıkacakmış öyle diyor herkes, 67 kilo hamile kaldım 2. Aydan sonra 3ay full çıkardım 4 kilo verdim , şimdi 69 olmuşum.. galiba mide bulantısından da kilo alamadım hiç kilo vermeseydim 2 kilo almış olacaktım ama verdiğim kilolarla 6 kilo almış oldum 🤣 kilo hiç vermeden alsaydım göbeğim de çıkardı herhalde bilemiyorum 🙈 belli olan hamişlere çok özeniyorum 🥲
Aydan09 Mrvctn bende 48kq idm hamile kalrken 2haftaya 3aya giricen kiloalsdm 53kq idm düşük riski falan oldu ilac icdm iyne falan kanama falan derken mide bulantlar falan kq düştü baya işte elim duada tutunmasn bekliorm
Rmysarft BenimKucukYazCicegim aslında güzel bi şey ya görüyorum burda 25 haftalık olanların karnı yok gibi
ipekbocegim Canım anneler hepiniz çok güzelsiniz masallah💓 biz daha 4+5teyiz bu başlığa fotoğraf atmak cok isterdim👼
Yaprak_erdu ipekbocegim Sen de çok tatlısın canım O zamana gelirsin inşallah Allah’ın izniyle sağlıklı gelsin inşallah