CmreKsidar hzl040823 benim bi ara yanıyordu geceleri bile uyanıyordum yanmasına öyle bir yanma sonra doktorum rennie duo şurup verdi günde 3 kere o biraz hafifletmişti. Sonra durduk yere yanması geçti bende anlamadım şimdi ara ara yanıyor
hzl040823 CmreKsidar bende rennie duo kullanıyorum son 20 gündür her gün içiyorum acayip yanma oluyor🥺🥺
CmreKsidar hzl040823 gerçekten mide yanması aşırı zor insallah sizinde hafifler yada geçer doktorunuza söylerseniz belki ilaç değiştirir. Süt falan iyi geliyor diyorlar ama bana biraz sakız çiğnemek iyi geliyordu.
Sevvl hzl040823 kız o kadar ayrıntılı hissetmiyorum yanı doktor söylüyor pozisyonlarını hftada 2 kere gittiğim için ben ona göre yorumluyorum 😂
hzl040823 CmreKsidar süt anlık iyi geliyor gibi sonra midem şişiyor gibi oluyor daha da yanma başlıyor 😏😏 gaviscon denedim rennie daha iyi geldi gibi 😢😢
CmreKsidar Ozlemiskndr ay çok merak ediyorum doğunca anne karnındaki gibi mi olacak hareketlenmeleri diye ☺️☺️ Ama keşke benimkide gece gündüz hareket etse diyorum biraz hareket etmese binbir senaryo kafamda tabi zorluyordur sizi 🥺☺️
CmreKsidar hzl040823 benim kuzenim lansör kullanıyormuş hamileyken çok iyi geliyormuş ama bilmiyorum doktorunuza sorun yine istiyorsanız. Analık zor valla ☺️
CmreKsidar hzl040823 benim suyum az 24. Haftadan beri yeri dar olduğu icin hareketlerini az hissediyor olabilirim. Belki en önce benim kız doğabilir tabi insallah zamanını beklerde haber veririm☺️☺️
hzl040823 CmreKsidar aa sorayım belki iyi gelir çünkü bu şurupta 2 saat iyi geliyor şimdi bile çok yanıyor yemek boruma kadar geliyor acısı😢😢 reflü gibi oluyor
CmreKsidar hzl040823 biliyorum benimde öyleydi ağlıyordum o derece yanıyordu bi sorun bakalım insallah iyi gelir ☺️☺️
hzl040823 CmreKsidar perinatoloji mi bakıyor? Zaten su bi müddet sonra sabitleniyor dedi doktorum benimde bi tık fazla çıkmıştı