Bernnnaaaa iremuziii ben kullandım ama keske kullanmasaymışım gerek de yokmuş emzirme için herhangi bir uca YouTube dan baktım şimdi kullanmıyorum
KayraVeAnnesi_06 iremuziii Ben kullanıyorum . Bebeğim prematüre doğdu . Küvezde emzik ve biberona alışmıştı . Meme ucumu kavrayıp ememiyordu . Mecbur silikon üç kullandım ve hala onunla emiyor
nrslkskn iremuziii yengem kullandı ve belli bir süre sonra çocuğun ağzında yaralar oluştu. Doktor kesinlikle kullanımı yasakladı. O yüzden bence doktorunuza danışın derim.
berceste5155 iremuziii sırf göğüs ucu yarası için alacaksanız tavsiye etmem bebeğin ağzına göğüs ucunuzu doğru yerleştirirseniz yara olmaz. Ben göğüs ucum küçük diye 20-25 gün silikon uç kullandım yinede yara ve kanama oldu bilinçli olup doğru yöntemleri uygulamak her zaman en iyi yöntemdir.
Bernnnaaaa iremuziii yara için gümüş kapak alabilirsin başta oldu bende zeytinyağı sürüp gümüş kapak taktım hem bebeğe de zeytinyağı bir zarar vermiyor emmesinde sorun olmuyor. Zorunda kalmadıkça kullanmayın silikon uç bebek alışırsa çok zor olur
KayraVeAnnesi_06 iremuziii Evet yara olmaz ama mecbur kalmazsanız kullanmayın derim . Ten tene temasla emzirin bebek uyarı gönderdiği için sütünüz İçin ve benek için daha iyi olur Ben mecbur olduğum İçin kullandım , başka türlü almıyordu en azından anne sütü alıyor