Hanife2109 Bende ara ara kasık sırt bel ağrısı oluyor kaburgalarımda buna eşlik ediyor ağırlaştı artık bebiş yalanci sancılar başladı
Hayalmi Hanife2109 36+1 Uzun zamandır uyku problemi yaşıyordum ek olarak iki gündür önceki kadar yiyemiyorum midem küçülmüş gibi sanki . Çok şükür başka sıkıntım yok sezeryan doğum bu hafta gün alacağım muhtemelen heyecan tavan 🥰
Hanife2109 gstetik ay ne güzel bende öyle olsam keşke ağrısız benimde büyüdü ağırlık baya yapıyor bakalım ne zaman gelecek minnoşlar
gstetik Hanife2109 sağlikla gelsinler insallah.bebeginiz dogum pozisyonunda mi ?benimki hala makat gelis belki de onun etkisidir diye dusunuyorum
Nursefa_14 36+0 oldum an itibariyle, geceleri ağrıdan uyuyamıyorum. Birde bugün sol göğsümden süt gelmeye başladı ve düzensiz kasılmalarım var 2. Hamileliğim başka bunları yaşayan var mı acaba?
2baybannesi Nursefa_14 bende şuan 36 oldum süt gelmiyor ama karnımda ara ara sertleşmeler oluyor agirlastim ikinci gebeliğim
tugcegk Nursefa_14 36+3 oldum aynı durumdayız kasılmalar çok rahatsız ediyor bazen.. hareket etmek esnemek sola yatmak iyi geliyor gibi 🙏🏻