GulserenKY Edalimm Burda geçen bir post görmüştüm 35 haftalikken cinsiyeti değişmişti. Kız dedikleri bebek erkek denilmişti. Bazen olabiliyor öyle şeyler. Size ne dediler cinsiyet
saitkereminannesi02 Edalimm Detaylidan sonra değişeceğini sanmıyorum uzman doktorlar bakiyor değişse ben de çok sevinirim 😂
Edalimm GulserenKY bana kız dedi biride kıza benziyor dedi 26 hastalığım mecbur alışveriş yapicam değişir mi artık bilemiyorum
GulserenKY Edalimm Sizin haftanız ilerlemiş bu saatten sonra değişeceğini sanmıyorum. Bize de 17 de kız dediler değişmedi.
Hacerdogan Edalimm içinizde bi şüphe mi var erkek mi hissediyorsunuz neden inanmıyosunuz:) ben çünkü o durumdayım 🤣 çok erkek hissediyorum erkek dendi 16 da galiba doğunca inanırım
Edalimm Aspenya44 nasibimiz de olan hayırlısı ile olsun sadece alışveriş için tereddüt ediyorum yoksa başka bi sebebi yok
Edalimm Hacerdogan yok eşim sürekli rüyamda erkek gördüm erkek hissediyorum diyor benide tereddüte bırakıyor
saitkereminannesi02 Edalimm Bir oğlum var 20 haftalık hamileyim erkek bebeğe bazen şaka yapıyorum önemli olan cinsiyet değil sağlıklı olması