Pnr_KMRC1 Gokce35- bende aşırı mide bulantısı yaptı onun yerine Kızılay Erzincan maden suyu içiyorum 13+3 haftalık
Pinar-22 Gokce35- dün başladım bende ayak tabanim ağrıyor sağ ayak sırt ağrılarım başladı 27 haftalık
Sahnedekimadam Gokce35- 16.haftada başladım canım ama 14.haftadan beri bacak ağrım vardı.. kontrolü bekledim sadece
Gokce35- acemianne22 o sorunum çok vardı gynoferon içiyordum onu da sonradan öğrendim o da yapıyormuş kabızlık şimdi biraz daha iyiyim ama artık gynoferon içince sabah kusuyorum ki benim hiç hamilelik belirtim olmamıştı şuan da da yok ne kusma ne bulantı ne ağrı hiç birşey yoktu hala da yok ama gynoferon bir kaç gün içmeyim belki tuvalete çıkarım dedim sonra içtim bir kaç gün sonra ama kusturunca bıraktım doktora gidince soylicem ama doğuma kadar iciceksin demişti
Moonbow06 32+6 yeni kullanmaya başladım. Ayaklarımın uyuştuğunu ve gece yatarken ağrıdığını söyledim. Öylelikle verdi ve çok rahatladım.
Tkckvci Moonbow06 benimde gece ağrıyor ya bacaklarım. Uyandığımda ayaklarımın üzerine basarken ayağımda uyuşma oluyor ben kullanıyorum da magzenyum ama ona rağmen böyle
Gizem07487 Gokce35- ya bende 27 de haftadayım geceleri bacaklarıma kramp giriyor diye doktoruma şikayet ettim bana da verdi ama ben içemiyorum tatlımsı soda gibi yadı var öyle şeyler ben pek sevmiyorum nasıl içerim bilmiyorum daha bir kere kullandım dahada içemedim
Eva03 Magnimore plus kullanıyorum.Hem kabızlığa,hem kramplara iyi geliyor.14.haftadan beri kullanıyorum şuan 28.hafta bitmek üzere çok işime yarıyor.