Tostosunannesi Kızlar 28 haftaya girdik bugün ama sol kaburgam batıyo öyle böyle değil çok acı veriyo. Başına böyle bir şey gelen var mi ne önerirsiniz
AyeglDalkl Tostosunannesi benimde arada göğsümün altına bıçak saplanır gibi bi ağrı giriyor uzun sürse dayanılmaz sanırım . Kendimi gevşek bırakmaya çalışıyorum pozisyon değiştiriyorum yavaş yavaş geçiyor
Elcan Tostosunannesi benimse sag kaburgam asiri derecede agriyo ozelliklede yemeklerden sonra bazen aglicak dereceye geliyorum. Rahim buyudugu icin baski yapiyormus sag taraftada mideyle ilgili bisey varmis doktor soylemisti o yuzden normal dedi
Emire5252 Tostosunannesi Bende de aynı dert var sol tarafıma yattığımda kaburgalarim batıyor ve sol gövsümün altı batıyor 34 haftalığım önceden yoktu bende bir haftadır var.
Tostosunannesi Elcan Netten baktim bende normalmiş ama cok farkli bi ağrı nefes almak istemiyorum resmen
Elcan Tostosunannesi benim gulerken bile canim aciyo her gun cekiyorum insallah gecer bi an once 35+1 im bende
Ebraradinn 1 haftadır sol göğsümün altındaki o acı veren ağrıdan dolayı ağlayarak uyanıyorum ağrı değil acı Değil başka birşey üstüne yatsan ağrıyo yatmasanda ağrıyo ve en kötüsü bir çare yok bu ağrı beni hayattan soğuttu :(
Tostosunannesi Ebraradinn Ay bende ya valla eziyet haline geldi hamilelik yaşanabilecek herseyi yasadim ve yasiyorum masallah 😥
Kevser26 Benim de iki üç haftadan beri var 34 haftaligim ve gerçekten çok acıtıyor surekli dik durmaya omuzlarimi geriye atıp duruşumu düzelterek hafifletmeye çalışıyorum. ama yatarken bi çözüm bulamadım artık acıyla birlikte yaşıyoruz sanırım doğuma kadar gecmiyecek 😢😢
Duygu07 Tostosunannesi bende 25.ayımdayım ve bir haftadır sağ göğsümün hemen altında ağrı var gerçekten çok rahatsız ediyor sol yanıma yatınca hafifliyor geçiyor ama oturunca ağrıyor.
Lokummoms 29 haftalık hamileyim aynı şikayetten geçen hafta doktora gittim kaburga yanması batması diye bebek büyüdükçe baskı yapıyor dedi doktorum ama içim rahat etmedi ultrason çekildim mide ve civarından cidden baskıdan dolayıymış.. katlanıcaz artık sağlıklı olsunlarda🙏🏻😊