Sevgi56 Nurakkaya genellikle 28. haftada iğne yapılıyor, kanama falan olursa dahada erken yapılıyor diye biliyorum
Gizemuzer Nurakkaya yanlış bilmiyorsam iğne yapıyorlardı onunla ilgili net bilgisi olan varsa yazsın tabii.
Btlklnc Nurakkaya esımle bızım kan uyusmazlıgımız vardı. 28. Haftada popodan ıgne vuruluyorsun özellerde pahalı devllette ücretsiz. 28.haftadan önce kanaman olursa hemen vuruyorlar. Benım olmadı cok sukur zamanında vuruldum.
Leylakacan34 Nurakkaya hamileykende indirekt coombs diye bı test yapıyorlar kana geçme durumu var mı diye
Leylakacan34 İlk hamileligimde doğumdan hemen sonra iğne yaptılar, şimdi 2. Hamileliğim 28. Haftamda iğne yaptılar. Doğumdan sonra tekrar yaparlar mı bilmiyorum
Melomy Ben dokuzuncu haftadayım indirekt coombs dye bir test yaptılar devlet hastanesinde kan uyuşmazlığı testi , negatif çıktı kanama olmazsa ben de 28. Haftaları beklicem ilk gebeliğim
Efnanasel Nurakkaya benim gebeliğim daha yeni eşimle kan uyuşmazlığım var kanamam olduğu için hemen yaptılar iğneyi.
Yazmelegi_ Nurakkaya eşimle uyuşmazlık var indirekt coombs ile indirekt titresini istedi yaptırdım negatif çıktı yarın sonuç gostercem bakalım ne diyecek galiba iğne diyecek 28. Haftada
Iremnurrmemis23 Nurakkaya 28 haftada tahlil yapılıyor negatif çıkarsa iğne vuruyorlar hemen o gün ve doğumdan sonra yine gerekirse vuruyorlar kalçadan vuruluyor acıyı falan bırak iğneyi hissetmedim bile vururken