Likayolcusu tazeanneeeeeeeee benim ikiz gebelik doktor 22. Haftamda gel dedi tandevu oluşturdum baakalım daha önce perinatolojiye göründüm 40dk sürmüştü ki herşeyine bakamamışlardı 22. Haftada tekrar gel denildi bakalım bende merakla bekliyorum hep iki kız denildi
Sedavedoga tazeanneeeeeeeee Likayolcusu 91mer ben geçen hafta çarşamba günü günü tam 22. Haftamızda yaklaşık 20 dk sürdü tek giriyorsunuz herşeyine bakıyor doktor iç organlarından tut bütün vücuduna onların hepsini rapor ediyor ve hepsinin görüntüsünü alıyor bilgisayara sonrasında bitince eşimi çağırdı ve bize bebeği renkli bir şekilde gösterip 5-6 adet fotoğrafını verdi çok duygusal bir an oluyor herkes yaşar inşallah 😘
kevserky tazeanneeeeeeeee ben özele gidiyorum doktorum her gittiğimde yarım saat bakıyor her yerine ve en ince ayrıntısına kadar inceliyor. Odasında 1 saat falan kalıyoruz. Ayrıntılı ultrasona gitmegi düşğmüyormusjn dedi bnde evet dedim nerde dedi devlette dedim. Benim baktığım kadar bakmıyor bazı doktorlar iyisine denk gelirsen ayrı tabi dedi. Ben hiç bir kusur sıkıntı görmüyorum her yerini kontrol ediyorum dedi gerçekten öyle tüm organlarına bakıyor tek tek inceliyor. Bn bu yüzden düşünmüyorum açıkcası. Ve alanında çok iyi bir özel doktora gidiyorum kafam rahat getirisi rabbim kaldı inşallah sağ sağlim bebeğime kavuşurum kavuşuruz
tazeanneeeeeeeee Likayolcusu Baya uzun sürüyor o zaman bende 9 Mart da gideceğim inşallah bakalım görücez deneyelimli anneler yazarsa fikir sahibi olurız bizde 😍😍😍
Likayolcusu tazeanneeeeeeeee benimde 15 mart ama çok da nadir olsa umursmaaz bazı doktorlar varmıl burda 10dk sürdü falan diyen bile oldu benim ikiz diye belki uzun sürdü ama jel kuruyırdu tekrar sıkıyırdu o kadar ki inceledi aslında en çok plasentalar oyaladı hangşsi hangisinin ve plasentada sorun varmı diye baya bi inceledi
tazeanneeeeeeeee Likayolcusu evet doğru söylüyorsunuz doktordan doktora değişiyor bizim doktorumuz normal zamanlarda da ayrıntılı olarak güzel bakmıyor inşallah bu sefer de aynı şekilde düzgünce ayrıntılı bakarlar 🙏🙏🙏
Likayolcusu Sedavedoga yaa devlet de veriyor mu resimlerini beb haseki suktan gazide giricem detaylıya
HcrHcr Ben ekim ayında gitmiştim detaylıya, perinatoloji uzmanlarının alanları. Her şey detaylıca inceleniyor tüm organlar, plasenta vs. Bence en önemli şey ve kesinlikle yaptırılmalı. 2li test yaptırdıysanız onun sonucunu vs de yanınızda götürün.