Herkese selam kızlar biraz uzun olacak ama tamamen sağlıkla ve bebeğimle ilgili nolur yardımcı olun.
31+4 deyim
Dün rutin kontrolüm vardı pelvik kemiklerimde mi ağrıyı söyledim bakalım ultrasondan sonra dedi haraketleri sordu ultrasonda suda azalma + eşinde kireçlenme başladığını söyledi.
Günde en az 3 lt su ve havuc suyu önerdi tuzu tamamen yasakladı hafta ici tekrar kontrole çağırdı.
Dün burada panikle açtığım posttada Allah razı olsun bir kaç kişi de havuc suyu önerdi dünden beri 3 bardak içtim havuc suyu.
Nst’de ağrı sancı kasılma vs cıkmadı.
Turnusol kağıdı da verdi mavi olursa hemen hastaneye gel dedi ama maviye dönmedi çok şükür 🤲
Alttan muayene etti eli ile rahimde yumusama söyledi zaten 19. Haftadan beri mevcut bi durum o fitil kullanıyorum günde 3 kez onun icin.
Hastanede ciğer geliştirici iğne ve serum takıldı 6 tüp kan verdim crp tiroid kanda pıhtılaşma vs bakıldı.
Doktor 3 günlük antibiyotik basladı 500 mglık ve oksapar iğneye basladı 10 tane yazmıs günde 1 tane olacak sekilde ama 17. Haftdan beri corasprin kullanıyorum 9. Haftda korona geçirdiğim için vermişti.
Şimdi ben neler yapmalıyım oksapar neden verdi soramadım panikten dün çok kötüydüm ağlamaktan tansiyonum cıktı iştahım kapandı bugün kendime yeni geldim bu saatlerde ve sizlerin yardımına ve tecrübelerinize ihtiyacım var ilk gebeliğim.