Slmnbr Kizlar merhabalar ben 31. Haftaya giricem bebek odasınin boyama kurulum işlerine 2 3 haftaya başlayacağım. Siz kaçıncı hafta tamamladınız?
arelbaby Slmnbr 27.haftadayım 30dan sonraya bırakmak istemedim tamamladık çok şükür bir kaç dekor asılacak sadece onlarda hazır asılmayı bekliyor :)
Busel Slmnbr 31.bitiyor benimde 25 haftalikken tüm oda bitti diyebilirim yılbaşında son kat boyamızi atmıştık 🤣 sonra eşyalar kuruldu kiyafetlerde yikandi hersey bitti haftaya bu hafta içinde de çantayı hazırlayacağım
Tbayram Slmnbr Tam 101 gün vardı odayı seçmeye gittiğimiz de iki hafta içinde geldi kuruldu ama biz odasını boyamadık bir duvarı süsledik diğer duvara raf astık iki tane şimdi kızımı bekliyor odası🤭 son 37 günümüz kaldı 🍀
Tbayram Slmnbr Yetiştirirsiniz inşallah biz anneler biraz heyecan yapıyoruz sanırım ben ay yetişmiycek az kaldı diye diye almıştım🤭😂
esiaks Oda yapamadım, misafir odama gardırop ve şifonyer aldım. Sanırsam 26. Haftamda gelmişti herşeyi. İnşallah zorunlu görev bittiğinde memlekete, evime döndüğümde odasını yapacağım
carmellawaldorf Slmnbr mobilya halı vs gelmesi 34.haftayı buldu. Teslimatta çok ileri tarih atabiliyor bazı yerler. Yatağı tam 8 hafta bekledik mesela