Melkur Merhaba 163 boyum var şuan 80 kiloyum muhtemelen 85 ile doğuma gidicem sizce kaç beden almalıyım L mi XL Mİ ?
Mervetnl Melkur ben L aldım 87 kiloyla doğuma gidcem muhtemelen (L ysi sanırım orda çalışana sormuştum)
berceste5155 Melkur 164 boy 96 kilo doğuma girdim l beden kullandım çok rahat ettim sana hayli hayli olur
arirangg Aslaninannesi01 Canım bdn kaç beden almalıyım. Boyum 1.70, kilom 66.5. Doğuma 75 ile girmeyi planlıyorum☺️
SultanUnal Mervetnl açıp baktınız mı denediniz mi acaba bende 86 civarıyım 88 felan olurum doğuma L aldım inş olur
Melkur Peki kızlar xl alsam bol olursa biraz sorun teşkil eder mi sezeryan olacağım için sıkmasını da istemiyorum açıkçası ☺️☺️☺️
berceste5155 Melkur sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum zaten lastikli olduğu için belinizi tam kavrıyor
berceste5155 Melkur kanamanıza bağlı ben 1 paket almıştım kanamam çok olunca ikinci paketi doğumdan sonra aldım.
Kubrakck2222 Melkur 172 boy 79 kiloyum ayın 23ünde doğuma gireceğim 80-81 olurum büyük ihtimalle L beden tercih ettim tanıdıklarım da öyle almamı söyledi bilmiyorum nasıl olur 🌸
Tbayram Melkur Ben L beden aldım rahat olsun diye 75 kiloyum doğuma kadar daha alsam bile olur diye düşünüyorum 37 günümüz var zaten doğuma az kaldı.