Selimetaskin Kızlar bebegim bu gün hiç hareket etmedi yani bi kaç kere etti normalde cok hareketli beden bögle 26.6haftlıl hamişim
Cansuercan Selimetaskin bazi zamanlarr hareket etmiyolar :) hareketleride 30. Haftalarda sayiliyo bence endise etme azda olsaa tepki veriyorsa sıkıntı yok biz 33 olduk bazen arada bi tepki veriyo bazen hic durmuyo degisikk
MomBush Selimetaskin bazen olabiliyor ılık bir duş al uzan dinlen tatlı ye, için rahat etmediyse doktora görün. Geçen bende de oldu 2 gün hareketlerini hissedemedim meğerse derin uykuya dalmış küçük hanm:))
mucizemizibekliyoruzz Selimetaskin sabah ve akşam kontrol etmelisiniz hareketlerini. Günde en az 10 kez hareket etmeli. Etmediyse acile gidin
Derya341986 Cansuercan al benden de okdr 29+5iz bizde bizimkide bazı günler okdr hareketliki bazı günlerde çok durgun
Hulyaaaaa75 Aynı ben 😂 bu hafta evimi su bastı filan çok yoruldum aceba ondanmı bilmiyorm hareketlerini çok derinden hissedyorm cok fazla da rmuyo 28 haftalıgız ama heralde yorgnluktan