minikmucizemaras 10da suyum geldi halende devam ediyor ilk basta baya geldi suan azar azar geliyor ve belimde sanci var dogumummu bsliyor kizlar tecrubesizim😤
Deletedmom15257 minikmucizemaras cokk tehlikeli.sizunde bebeğinde enfeksiyon kapma riski var su geldimi hastanede takip altinda olmanız lazim
uras minikmucizemaras dogum başlamış bina önce hastaneye gidip doktoruna haber ver benim suyum geldi hemen gittik hastaneye ve bir buçuk saatte dogum gerceklesti
mucizemizibekliyoruzz minikmucizemaras suyunuz geldiyse hastaneye gidin bebeğin suyunu bi kontrol etsinler tehlikeli olabilir zaten sancılarınızda varmış muhtemelen doğum başlamıştır
minikmucizemaras Deletedmom15257 evdeyim canim halen ama yarim saate kdr gidicem hastaneye bol dua et lutfwn🙏
Sldaygn @minikmucizemaras suyun geldiyse doğumun başlar benim öyle oldu dua et sancında başlasın kolay Doğum nasip etsin allah
Sldaygn @Deletedmom15257 aynen ben eve gelip evde sancı çekmek istemiştim doktor bırakmadı su geldiği için hemen antibiyotik verildi enfeksiyona karşı
Sldaygn @Deletedmom15257 Allahım korusun sağlıklı doğumlar yapar inşallah umarım hastaneye gitmiştir arkadaş
Deletedmom15257 minikmucizemaras allah yardımcın olsun insallah sağ salim alırsın kucağıma şuan evde durman çok cok tehlikeli acil gitmen greek
uras minikmucizemaras son źaman artıyor zaten sancılar vakit kaybetmeyin enfeksiyona açık oluyorsunuz sizde bebeginizde suni sancı verirler hizlandirirlar gerekirse dogumu beklemeyin evde kesinlikle
minikmucizemaras Deletedmom15257 sagolasin canim yoldayim hastaneye gidiyorum bakalim bebegin suyumu🙏