Ss03 Ylnaknytk sabahları biraz zor geçiyor uyanıyor sanırım her gün aynı saatte mide bulantısı var 🙄 akşamları iyiyiz ama 🤲
Ylnaknytk efsanee_ semrakarahan seyma281015 SelviAcar Hanımlar nasıl gidiyor hamilelik bebişinizi merak ediyormusunuz. 12 hafta içinde gidicem dr. Ama cok sabırsızım gidip görmek istitorum. Sizde durumlar nedir?
efsanee_ Bugün 8. Haftadayız. İlk gözümü herkes çok korkuttu 6.haftaya girdin mi bulantı kusma başlıycak felan diye çok şükür şimdiye kadat olmadı. Sadece kahvaltıda pek iştahım olmuyo zorlayıncada midem bulanıyo. Bide eskiden yedigim bazı şeyleri yiyemiyorum okdar
Ylnaknytk efsanee_ benimde sabahları canm bişey istemiyo ara ara da mde bulantısı oluyor kusma yok şükür 🙏
efsanee_ Ylnaknytk hastalıklı gibi oluyo musun sende. Yavaş yavaş geçiyo Bu durum ama hayat kalitesi düşüyo biraz
Ylnaknytk efsanee_ evde bişe yapmaya mecalim kalmıyo ki halim yok 🙄 normal yaşnatımız gibi olamıyoruz ama olsun güzel şeyler 😇
Ylnaknytk semrakarahan bu haftalarda c vitamini önemliymiş kızlar bol meyve iyidir bence hiç yememektense en azından ayakta tutar bizi.
efsanee_ Ylnaknytk geçtigimiz iki hafta çok kötüydü ama yavaş yavaş düZeliyo. Enerjim yerine gelmeye başladı 😊
semrakarahan Ylnaknytk bulanti oluyor bi yesem cikariyorm yatiyorum surekli aciktim ama biseyde yemek istemiyorm aman şaşırdım kaldim
efsanee_ Ylnaknytk progestanı vajinal almaya başladım 3 gündür inanılmaz iyi geldi o sorhoş halden kurtuldm çok şükür 🙏 8. Hafta bitmek üzere bulantılar yeni başladı çok kusma yok ama bulantı tek başına yetiyo 🙄