Sahnedekimadam İlk başta garip gelicek , ama yazın bir yere parfüm gibi durdukça hoşunuza gidicek☺️ Seha : Cömertlik, el açıklığı İki isimle kombinlerseniz muhteşem olabilir.
Bendenizanne Sahnedekimadam bende kız ismi olarak mehlika yı çok beğeniyorum yıllardır bildiğim bir isim, etrafımda söylüyorum kimse sıcak bakmıyor olmayınca olmuyor yani 😂
Sahnedekimadam Bendenizanne Duyulmayınca öyle oluyor hayatım malesef benim de kızım olucak Larina , Melina , Adel çok hoşuma gidiyor ama eşim dahil burun kıvırıyor herkes 😊 Anlamıda okunuşuda çok güzel bence
berceste5155 Bendenizanne Benim amcamın kızının adı Mehlika ilk başta herkes yadırgıyordu ama zamanla alıştılar
DamlaDemir91 Sahnedekimadam bayıldım 💜 kızım olsaydı bende Adel koyucaktım ama oğluş geliyor oda Aren olucak 🥰 inşallah ilerde kardeşi olursa kız Adel hep en güzel isim benim için
Bendenizanne berceste5155 ne güzel daha çocuktum bir filmde duymuştum bu ismi nasıl aklımda kaldıysa filmi unuttum isim hala aklımda ☺️ keşke ikna edebilseydim bende 🥺
berceste5155 Bendenizanne eşinde mi istemiyor o ikna olursa başkasının ne dediğini aldırma senin çocuğun
Bendenizanne berceste5155 eşimde çok ısınamadı maalesef büyük ihtimal hiç duymadığından, birde çok sık kullanılan bir isim değil ya o kadar farklı ve güzel olurdu ki..
Sahnedekimadam DamlaDemir91 Aren çok güzel koymalısınn, ilk kez burdan duydum bende 🥰 keşke kız ismi olsaydı dedim hatta🤗