Tugceocal Merhaba,regl zamanıma göre 8 haftalık hamileyim fakat doktor geç döllenmeden dolayı 6 haftalık hamile olduğumu söyledi.Sizce korkmalımıyım 😞
Lasvinia Tugceocal neden korkmalısıniz. Korkacak bir durum yok. Yumurtanız çatlaması gereken tarihte değil bir kaç gün ileri bir tarihte çatlamış. Bunun bebeğinizin gelis8miyle alakası yok. Benim de geç dollenme. Evham yapmayın. Hamileliginizin tadını cikarin
Fik Tugceocal kuzum korkacak bişey yok vakitle haftan düzeliyor zaten ben 1 hafta geriden gidiyordum doktor son konrolde 2 gün geriden gidiyorsun dedi düzeliyor vakitle
Tugceocal Lasvinia Evet bebek gelişimi geç olur dedi çevremdekiler.İster istemez evham yapıyorum ilk gebelik olduğu için.Düşünmemeye çalışıyorum ve hep dua ediyorum rabbimden hayırlısı teşekkür ederim 🤩 💗🙏
Lasvinia Tugceocal cevrenizdekilere kulak asmayin bunun bebeğinizin gelişiminde ilgisi yok. Yalnızca doğum tarihinizi etkiler . Sıkmayın canınızı
Tugceocal Fik Yaa içime su serpiliyor olumlu yorumlar okudukça 🥹💗 Doktorumda bi sorun olmadığını söyledi ama evhamlıyım biraz maaleseffff
Sibel_72 Kalp atışını duyduysanız sıkıntı yok hem ultrasondan da kaynaklı olabiliyor teknoloji farkı sıkma canını
Tugceocal Sibel_72 evett duyduk çok şükür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum faydası olacağını düşündüğüm için çok sağolun olumlu yorumlar için 🤩😍
Dfn_1303 Benim son adet tarihim 1 temmuzdu geç döllenme olduğundan 2 hafta arası vardı. Haftana göre bebek gelişimin aynı ilerliyorsa sıkıntı olmuyor. Şu an 32+2 deyiz haftasından önde gidiyor😃😀
Minmini Benim de ilk birkaç ultrasonumda böyle oldu sonra düzeldi. İlk haftalar cihazlara nazaran epey hassas olduğu için de böyle çıkabiliyormuş içinizi ferah tutun💐