Aynenkanka Beyzaaa21 öncelikle korkucak bişey yok canım. Sadece biraz aç durman gerekiyor test bitene kadar, içeceğin gazozun tadı da fena değil. Yanında arkadaşla gidersen canın sıkılmaz 2 3 saat sürüyor çünkü
CmreKsidar Beyzaaa21 bende çok korkmuştum ama hiç korktuğum gibi olmadı. İceceğin tadı kötü değil ama idare eder. Yanlız olmayın ama mideniz bulanır kötü olursunuz falan her ihtimale karşı.
323832 Beyzaaa21 bense yaptırdım 26+6 da eşimle gittik zaten korkulacak birsey yok aç gidiyorsun 1 saat arayla kan veriyorsun içeceğin icecekte bildiğin gazoz gibi tadı herkesin abarttıgi kadar kötü değil sadece ac karına içilince etkilenen oluyor beni etkilemedi
Bendenizanne Beyzaaa21 korkulacak bişey yok sadece mideniz birazcık bulanabilir açken içiyorsunuz ya 3 saat kadarda aç bekliyorsunuz o biraz zorlayabilir
Sila66 Gokce35- 2 yada 3 öyle bısey tam hatırlayamadım he ılk önce ıcecekten önce verıyorsun sonuca göre verıyorlar sana gazozu normal çıksa da veriyor sonra 2 kere bi daha
Sila66 Gokce35- icecegı 10 dk ıcınde ıcmen lazım bı de ama tası güzel valla bana cıleklı verdiler elmalı da oluyor bıldıgın gazoz gıbı 🌸