arirangg Aaaa_been 7+0’da gittim. Ultrasona göre 6+4 haftalık çıktı. Duydum ama aşırı cılızdı. Yani sen duymasan bile ekrandan kalp atışı başlamış mı görünüyor, ne dedi doktorun canım
ipekmom_ Aaaa_been 6.haftada kese gördüm 8.haftada kalp atışı ve ikisinide vajinal ultrasonda görüp duyduk. Karından bazen duyulmayabilir. Vajinal baktırın bir sorun olmuyor bebeğe
Aaaa_been nebakiyonkomikmi umarım öyledir şu an 8 haftaya girdim ne kadar daha beklesem bilmiyorum doktor 10 haftayı geçirme dedi 🤔🤔
Gozde29 5 haftada duydum onada duymak denmezdi çok az ses geliyordu 7. Hafta kalbi durdu dendi kafam çok karışık 🤲
tecrubesizanneadayi12 Aaaa_been canım bendd 7. Haftada gittiğimde doktor duymadı ama bana kalp atışı oluşmuş ama duyamıyorum dedi 12. Haftada duydum ben kalp atışını eper atış oluştuysa duymasanda çok üzülüp kafana takma minnak olduğu için duymuyor olabilirsin
Esma1993 Aaaa_been sikmayin caninizi allah buyuktur gec dollenme olmustur ben 7+ 4 tu gittigimde o zman duymustum
arirangg Aaaa_been Geç döllenme olabilir ya da cihaz kaliteli değilse görünmemiş olabilir. Biraz daha bekle yine git canım