Nunuuh Merhaba kızlar.Biz kizimla 23 haftalik olduq.Ben hamileliye 45 le basladim.Simdi 53 um.8kilo almisim.Sizce fazlami?
Gln0110 Nunuuh ben de 21 haftalığım 6-7 kg aldım gibi ben 49-50 civarı hamile kalmıştım, boyunuz varsa çok önemsemeyin zaten zayıflar her zaman daha çok alıyor
beyzacmvrc Nunuuh ilk aylar bulantidan ötürü kilo verenler sonra daha hızlı alıyor sanki Ben bulantı sorunu yasamadim nerdeyse fazla Hiç kilo vermeden direk almaya başladım
Nunuuh beyzacmvrc eved bulantim aşırı oluyodu.Hic bir sey yiyemiyordum 16ci haftada duzeldim ve kill almaya basladim 🥲🥲😂😂
Bsr345 alya00 çokta fazla değil sanki evet biraz dikkat edilmeli ama kızıcak kadar değil gibi içinizi ferah tutun
Gln0110 Nunuuh hmm o zaman biraz dikkatli gitseniz iyi olur, son aylarda zaten baya alınıyormuş ama kendine almayıp bebeğe alan da var belki sizde de öyle olur
Rbonc Bsr345 ayy ben 18 hastalığım 8 kilo aldım psikolojim bozuldu resmen 68 ile hamile kaldım 75 suan
Bsr345 Rbonc psikolojinizi bozmayın bence evet biraz daha dikkat etmeliyiz ama bebek ve siz sağlıklıysanız çok şükür doğumdan sonra hızlı bir şekilde verirsiniz içinizi ferah tutun 🤲