Ayferfeneer Kkbra konuyla alakalı değil ama sunneti sormuşsunuz daha önce ben çocuk doktoru içinde pembemaviye gidiyorum ordaki doktor çekirge doruktaki cerrahi önerdi en iyisi o dedi
Ayferfeneer Kkbra valla yalan olmasın 6 ay once yaptırdık çok hatırlamıyorum ama telde fiyat bilgisi veriyolar
Ayferfeneer Irmakdkm giden arkadaşlarım var acıbadem sigortanız varsa yada durumunuz 20bin civarını gözden çıkarmaya yetiyosa gidebilirsiniz gidenler çok memnun
Esraat Irmakdkm ben acıbadem de doğurmayı planlıyorm doktorum dışardan gelecek ve sigortam olduğu için ücretler çok farklı oluyor
Senemhifa uzmezgulcan evet bende esentepeye gidiyorum çok memnunum doktorumdan 2.500 söyledi dr Doğum için bi kaç hafta önceki muayne de sordum ben
Ayferfeneer Kkbra daha eski model😁 cerrah değilde fenni sünnetçiler oluyo 2 dkya bitiyo yeni yeni cerrahlar yapiyo
Ayferfeneer 9 aylıkken yaptırdık biz ve o gün gece yatana kadar durmadan ağladı hiç durmadı ama ertesi gün iyi kalktı.
Ayferfeneer Kkbra sanırım ki oluyomus ben doktora niye bu kadar uzun suruyo zaten minicik dedim hep böyle oluyo dedi yanında oluyosunuz zaten aliyo içeri