nidako 35’ten selam kızlar bu bel ağrıları ne olacak böyle nasıl uyuyorsunuz asla uyuyamıyorum sola yatsam sol bacağım kemiklerim kitleniyor sağa yatsam sağ taraf aynı şekil napacağız böyleee 🥺
Dorukkusumm nidako sorma 36+4teyim eklem ağrılarım cok huzursuz ediyor gece 3 4 ediyorum saat başı uyanıyorum wc ye gidicem diye sabah 6 dan sonra da zor uyuyorum belki 1 2 saat git gide ağırlaşıyoruz 🤦🏼 az kaldı diye kendimi kandırıyorum artık.
Tubagrsf nidako 37 +3 saat başı tuvalet dönmek aşırı zor 🥲 burun tıkanıklığı oluyor bazen ateşte bastığı oluyor gündüz uyuyabiliyorum 😂
nidako Dorukkusumm yaa bi de o tuvalet sıkıntısı gerçekten saat başı kalk tuvalete git dön gel yatakta pozisyon bulmaya çalış hooop tam buldum uyucam derken yine tuvalet 🤦🏻♀️
Ntls nidako yemin ederim bu ben asla dinlenemiyorum ve bu yüsden çok kötü geçiyo günüm daha 8 haftam var 😑
nidako Tubagrsf ayy deme ya benim de şu an genzimde bi yanma var grip olacakmış gibiyim dualar ediyorum olmayayım diye 😔
mrvdmhmz nidako canım yürüyüş yapıyormusun yürüyüş çok iyi geliyor ben faydasını çok görüyorum hamile kaldığımdan berim en az bir saat yürüyüş yapıyorum bende 35 deyim simdi iki saate çıkardım ağrılarıma faydası oluyor baya
nidako mrvdmhmz ben hala çalışmaya devam ediyorum canım öğretmenlik yapıyorum bu yüzden gün içerisinde yürüyüş halindeydim sürekli :) bakalım bu yaramadı belki izne çıkıp dinlenmek yararlı olur :)