Aysamm17 Merhaba kızlarrr, bu hafta bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim. Siyah ve renklileri birlikte mi ayrı mı yıkamak gerek🥰 izlediğim videolarda birlikte yıkıyolar ama renkler karışır mı diye merak ediyorum
shrbnaltn Aysamm17 bende yarın yıkayacağım hepsini kısa yıkamaya atacağım yeni oldu için renk atacağını sanmıyorum ama bende renk atar diye korkuyorum
somurtkankedi Aysamm17 bende bugün yıkadım hepsini karışık bir şekilde ama içerisine rossmandan renk ayırıcı mendil var ondan 2 tane attım kapkara şekilde çıktı eğer atmasaydım hepsi boyanmış olurdu kıyafetlerin kesinlikle onu alın büyük kolaylık
Ledeyna21 Aysamm17 düşük ısıda ve devirde 30 derecede 15 dk yada en fazla yarım saatlik programda sıkma devrini düşürerek birlikte yıkayabilirsiniz
KayraVeAnnesi_06 Aysamm17 Hepsini renk renk ayırdım , çnkü solmasa bile ilk yıkamada birbirlerinin pamukları ürünlere geçiyor siyahlardaki toz beyazlara geçiyor benek benek o yüzden ayrı yıkadım
BbabyMom Aysamm17 renklerıne göre ayırıp kısa derecede yıkadım ütüledim yerlestırdım bır sorun olmadı 😊
Edda28 Aysamm17 bence ayır canım bende ayırarak yıkadım sonra hüsrana uğramamak için 😊 kısa programda yıkadım renkliler ayrı siyahlar ayrı beyazlar ayrı olacak şekilde ilk yıkmayı ayrı yap sonra beraber yıkarsın birşey olmaz
Paramedik16 Aysamm17 ben hepsini karışık yıkamıştım canım hala dahada öyle yıkıyorum renk ayırıcı mendiller var onlardan kullanıyorum makinanın içine bi tane filan attın mı hiç karışmıyor renkler
Bkmcnkr Aysamm17 ben 3 e ayırdım. Beyazlar, renkliler, siyahlar diye 30 derece 800 devirde 50 dakikalık programda yıkadım hiç sorun yaşamadım