Elitopatra25 aysebaday61 5+4 haftalıkken mi gordunuz keseyi ayrıca bir sorun olsaydı doktorunuz söylerdi zaten her insanın kesesi bir olacak değil kalp atışında duydunuzmu
Pamuk aysebaday61 canim hayırlı uğurlu olsun sen 5+4 demişsin ultrason kağıdında 6+3 görünüyor 💕güzel görünüyor
Sevdacee aysebaday61 normal gibi canım haftalarımız aynı trabzonda mısın sende doktorun kim acaba ben henğz gitmedim doktora bir hafta sonra gideceğim dedim tam netleşsin kesesi
aysebaday61 Elitopatra25 kalp atışı için beklememiz gerekiyor 1 hafta daha dedi erkenmiş keseyi yeni gördük
Sevdacee aysebaday61 anladım canım bende trabzonluyum trabzondayım haftalarımız günümüz bile aynı ama ben henüz doktora gitmedim sadece kan tahlili yaptırsım nasipse cuma gitcem inşallah keseyi görürüz
aysebaday61 Sevdacee vallahi ben dayanamadım gittim geç gitmek daha güzel aslında sitrese girmiyorsun canım
Sevdacee aysebaday61 aynen öyle canım bu benim ikinci gebeliğim ilki olumsuz sonuçlanmıştı kürtaj oldum ama onda çok doktara girtim işk öğrendiğimd ehemen koştum hastahaneye sürekli kan verdim dedim bunda o hatayı yapmayacağım sakin ve sabırlı olcam inşallah