IremAtasever Herkese selam canım anneler, ben 5 haftalık hamileyim. Ve minik bebeğime o minik minik kıyafetleri gördükçe alışveriş yapmak istiyorum. 😌🥰
Gizzgzz IremAtasever kıyafet değil de araç gereç almanı tavsiye ederim ben de hemen başlamıştım yani 8 9 haftalıktı daha almaya başlayınca kıyafetleri cinsiyet öğrendikten sonra aldım öyle daha zevkli oluyor
Heyzilwq Merhaba canım daha çok yeni annesinin ya 🌼 inşallah sağlıcakla kucağına alırsın benim fikrim ilk 3 ay bittikten sonra alışverişe başlamak her zaman her şey için risk var ama birazcık daha net olsun diye düşünüyorum her şey bu arada 22+2 haftalığına bizde yeni başlıcam alışverişe ayrıntılı ultrasonu bekledim alışveriş için 🤭🌼
Sahnedekimadam Daha evli değilken bile mağazaların bebek bölümünde gezerdim, anlayabiliyorum 🥰 birkaç parça alabilirsin içinde kalmasın, bebişin sağlıkla büyümesi için evrene pozitif enerji göndermiş oluyoruz benim görüşüm bu şekilde 🌸🧡
Sezens0782 İnsan nasıl heves ediyor bende 5 haftayı doldurmak üzereyim inşallah az daha büyüsün miniğime almak istiyorum