kucukkalbimm Kızlar bende yaptırmak istiyorum ınstagram’dan yaptıran var mı ya güvenilir bir sayfa biliyor musun
Cey-cey kucukkalbimm ben ruka tasarıma yaptırdım cokta memnun kaldım cogu yerlede aynı insallah giydirmekte nasip olsun 🙏🏻 Kendisi adanadaydı depremden etkilendi anlaraya geldi hemde destekmolmus olursunuz
Edafmo kucukkalbimm lohusa_takimlari sayfasından yaptırdı arkadaşım hediye olarak. Kumaşı nakışı kalitesi çok güzel
beyzakls kucukkalbimm ben Instagramdan yaptırdım. Aşırı memnun kaldım. Baskısı çok kaliteli böyle kumaşın içine deseni işlemişler. Baskı gibi değil yani ismini vereyim hemen Instagrama babyqon yazarsanız sayfayı inceleyebilirsiniz. 12 parçadan oluşuyor 370 TL yaptırdım
Gizemmm-61 Instagram’da hlstasarimdan yaptırmıştım çokta kibarlar 🌺 @kucukkalbimm buda kendi yaptığım tasarım
Rabiaturgut4445 kucukkalbimm kucukkalbimm ben butikbebecik ten yaptırdım fiyatı da bi tık daha uygundu diğer yerlere göre
beyzakls burcin-2202 aynen öyle ve çok yumuşak bir de isim baskılı bez çanta ve içi dolgulu yastık da gönderiyorlar
Dryrzakyra Ben pamukbebek_tasarim sayfasından yaptırdım çok memnun kaldım 10 parça 325 TL yaptırdım gayet güzeldi güvenilir Bi sayfa tavsiye ederim