Eylulada18 Kızlar ben 12 haftalığım bu ikinci gebeliğim ilk doğumum sezaryandı ve üstünden 5 sene geçti merak ettiğim benim gibi olup ikincide normal doğum yapan varmı bu mümkünmü??
Yeknese Eylulada18 her doktor yapmıyor ama ssvd destekleyen çok doktor var. 5 sene de bayağı güzel geçmiş bir zaman
eylulicten Eylulada18 mumkun ama doktorunu bulman lazim canim her doktor bunun riskini almiyor. İstanbulda furkan kayabasioglu var o bu konuda uzman bilmiyorum hangi ildesin ama istanbuldaysan furkan hocadan baskasina gitme
eylulicten Eylulada18 atasehir de alle saglikta instagramdan yaz furkan kayabasoglu diye cikiyor hemde bakmis olursun dogumlarina. Ben bahcesehirden ona gidiyordum hamile olmadan once genel bir kontrol icin. Her konuda uzman. Muayenesi ne kadar bilmiyorum ama bir kere gidip denemen de fayda var SSVD önemli cunku
ZeynepGeos Ssvd her hastane ve her doktor yapmıyor. İstanbul da Zeynep Kamil hastanesi yapıyor demişti sağlıkçı bir arkadaşım. Ayrıntılarını bilmiyorum öyle bi düşünceniz varsa Zeynep Kamil i tavsiye ederim doktorları tecrübelidir