MeltemAK27 Sahnedekimadam evet ben kullandım çok güzel kokusuda hoş set halinde almıştım leke çıkarıcı yumuşatıcı felan leke çıkarıcıyı kullanmama gerek bile kalmadı çok iyi lekeleri çıkarıyor organik çok memnunum 🥰
Burrccu Sahnedekimadam kullanmadim ama bayagi arastirdim icerik olarak en uygunu o geldi bana ondan aldım
Eva03 Biz haftasonu e bebekten kendi deterjanini aldık hatta küçük alacaktım baktım 5lt var onu aldım koku olarak pek kokusu yoktu zaten onemli olan parfüm,sls vb şeyler içermemesi.Dunden beri yikiyoruz kokusuda gayet güzelmiş bebek gibi kokuyor.
esnyz14 Anneeee96 leke çıkarıcı almadım daha ama rahatsız edeceğini düşünüyorsanız başka bir leke çıkarıcı alıp elinizde olanı kendiniz için kullanabilirsiniz bi fikir🌼sivenoyu bende çok beğendim kullanmadım ama kokusuz olması gayet hoşuma gitti
Pinargulmezz Baby green aldım ben kıyafetleri yıkamaya başladım kokusuz kullanan yok mu bunu hiç yazanı görmedim
Merveftm sonnenschein instangram da prema ve annesi diye bir sayfa var doğal icerik paylaşıyor bunun üzerine kendi işini yapmaya hazırlanıyor şuan bilirsin tavsiyelerde cidden çok iyi onun tavsiyesiyle baproy aldım.kokusuda hoş. Diğerleri adını çok fazla duyurduğu için Aşırı derece fiyatlandirma yaptilar 2.5 lt 400 500 TL falan yani. Deneyebilirsin bu markayı da ben aldım güzel
Curcu Ebrarkubra ben de aynı şekilde yıkıyordum fakat araştırırsanız görürsünüz sabunlar genel olarak makinada donup kalıyormuş ne kadar granül olursa olsun. Ve kılcal su boruları varmış makinada onları tıkıyormuş. Yeni evliyim 2 yıllık makina markası da bosch sabun yüzünden bozuldu. Herkes istediğini kullansın tabi benim başıma gelen başkasına gelmesin diye söylüyorum ben.
Sadiyes Baby me aldım e bebekten kokusu cok güzel geçen gün indirimdeydi topladım leke çıkarıcısını da aldım birde fairy bebek için olanı aldım
Melisaalagoz sonnenschein baby me sıvı deterjanı ve leke çıkarıcısnı aldm bide yumosun bebekler icin olan yumuşatıcısını aldm ama kullanmcam galiba önerilmiyomus
tecrubesizanneadayi12 sonnenschein dalin granül benim gibi kokulara duyarlı birisin sanırım bende e bebekte bütün deterjanları kokladım gerçekten bazıları mide bulandıracak türdendi dalini araştırdım içeriği temiz bir ürün sıvı deterjan kullanamıyorum etkili olduğunu düşünmüyorum o yüzden granülünü aldım ve gerçekten hem temiz yaptı hemde öyle güzel bir kokusu var ki sanki bebek kokuyor
Merveincim sonnenschein Duru granül ile yıkadım ayrıca uni baby mavi kapak, yumuşatıcı Pembe olandan aldım
Rabiaturgut4445 sonnenschein ben direk sabun tozu aldım yumuşatıcı almadım egitimdeki ebe yumusatıcı cok zararlı demişti sadece sabun tozu al demişti öyle yaptım bende