Betbet98 yorgunluk, çaresizlik, umutsuzluk inan o kadar çok bu duyguları paylaşan güzel kalp var ki burda 💕 kolay değil inan dibe kadar çöktüğümü ve bir daha olumsuz bir şeyde ayağa kalkamayacağımı hissettiğim kadar umudumda var ☺️biz istemekle yükümlüyüz. Olur olmaz bilemiyoruz ama en güzellerini isteyeceğiz, umut edeceğiz. En mutlu olduğum zamanlar umudumu ve umutsuzluğumu unuttuğum zamanlar 😂 günde 3 5 dk kadar da olsa o anlat yetiyor haha. Şöyle düşünüyorum belki sana da iyi gelir hemencecik evladı olup o evlatla dehşet sınanan aileler var. Beterin beterleri de var o yüzden artık teslim olmaya çalışıyorum ve sadece daha ağırını verme allahım diyorum. Sen şu an çok yolun başındasın ve inşallah yolun başında hop güzel sonuçlara ulaşacakmışsın gibi hissettim yazarkende
güzelce konuşursun eşinle sarıl kocaman her erkeğin anladığı bir dil var sende sakince açıklarsın oda inş doktorlara güvenir ☺️bazen çevrelerinden de çekiniyo erkekler ben ilk başta ne kendi aileme ne eşimin ailesine anlatmamıştım kendi kendimize ilerlemiştik buda onları daha rahat hissettiriyo