Byztgce Kızlar merhaba 38 haftalık gebeyim normal doğum istiyorum ancak hala bebek dönmedi sezeryan olmak istemiyorum ancak nst de sancım da çıkmıyor bu durumu yaşayan var mı? Açılma yok sancı yok bebek dönmedi. Bu saatten sonra döner mi?
Gzdmrt2905 Byztgce ben aynı haftadayız dönmüş olmasına rağmen bir belirti yok sancı yok 40 haftada artık gelmezse açılmaya bakılacakmış o da yoksa boşuna suni sancı çekme sezeryana alırım dedi doktorumuz ins normal doğurabilirim
Byztgce Gzdmrt2905 benimde öyle dedi doktor 40 haftaya kadar bekleyeceğiz eğer sancı açılma olmazsa boştan yere suni sancı alma sezeryan ol dedi.
bihterquenn Çok aşşagida dedi benimde doktor aşırı baskı var dedi ne sancı ne bisey hic bişey yok şuan 38 olduk pazartesi günü tetikteyiz dedi her an doğum olur dedi normalde 14 gün var gelmesine galiba bana 14 gün sonra gelir gibi geliyo bilmiyorum hayırlısı 🤭
Byztgce bihterquenn Benimde 14 gün var ama işte dediğim gibi dönmedi tık yok ne sancı ne bişey. Acaba dönmesi için önereceğiniz bir şey var mı? Evde yapabileceğim
Byztgce bihterquenn sizin aşırı baskı varsa eli kulağındadır maşallah. Doktor sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bihterquenn Byztgce amin çok teşekkür ederim 🌺 cümlemizin yavrusunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤️
esse0 Benim 38+2 canim dönmedi perşembe sezeryan olacağım ve bugün inanılmaz bir baş ağrım var sebebini çözemedim
efeninannesiii_ Byztgce son anda bile dönen bebekler varmış kuzum. Allahım kalbine göre hayırlı olanı versin inşallah ❤️