[silindi] Bazı yerlerde hamileyken ananas yenmemesine dair şeyler görüyorum daha önce hiç duymamıştım bilgisi olan var mı?
FatmaAselinAnnesi_60 [silindi] evet ben hiç yemedim doğuma yakın tüketiliyor. Rahmi yumuşattığı için erken doğuma sebeb olabiliyor
Ftmcgdms [silindi] ben bunu sormuştum doktora bana bir dilim tuketebilirsin günlük demişti hatta hurmayı da aynı şekilde bir sorun yaşamadım 38+2 de sezeryan oldum rahim agzida tamamen kapalıydı 🙂
FatmaAselinAnnesi_60 [silindi] Canın çekerse bi tane yiyebilirsin ama hep doğuma yakın yiyenleri gördüğüm için hiç yemedim ne olur ne olmaz ☺️
[silindi] littlemiracle_ valla ben şaşırdım ilk defa duyuyorum ilk hamileliğim kötü sonuçlanmıştı o yüzden pimpiriklendim
littlemiracle_ [silindi] ilk haftalarım da beni de korkutmuşlardı düşük yapıyor sakıııınn yeme diye😄 sonra bi tanıdığım ben çok yedim birşey olmadı diyince abartıya kaçmadan yedim :)
littlemiracle_ [silindi] yine de eklemek istiyorum siz doktorunuza danışın isterseniz sebep olmak istemem🌸 sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu🙏🏻