Yeknese Hacerunl eymenler çok iyi huylu oluyor, çevremde ne kadar varsa hepsine Allah uzun ömürler versin
Sengul-9798 Hacerunl biraz değişik geliyor kulağa söylemesi zor sanki bence Eymen daha iyi yigenimin adı seçim sizin tabi
Bendenizanne Hacerunl tuğralp söylemesi biraz zor sanki alptuğ tersi gibi bana kalırsa güzel ama söylemesi açısından eymen diyorum ben
Babyykmz Aslinda tipini gorunce karar vermek daha kolay olur gibi geliyor bana mesela tipinde bir eymenlik mi yoksa tugralplik mi var anlarsin ben bebegimi kucagima alinca tipine gorede karar vermek istiyorum 😍
minikmucizemmmmmm Babyykmz çok mantıklı bir düşünce aslındaaa bizde karar veremiyoruz 23 haftalığım daha erken ama isimli bir şeyler yaptırmak istiyorum Aybars düşünüyoruz bizde bakalım daha zaman var 😂
Babyykmz Hacerunl ooyyy 41 kere masallah rabbimm saglikla kucaginza almayi nasip etsin insallah 🥰 ve bence kesinlikle tugralp 😍🤩😍🤩😍
abilgen Hacerunl isim güzel, sadece söylemesi biraz zor gibi. Yani r ve l harfleri özellikle küçük yaşlarda söylemek daha zor. Belki çok detay bakıyorum ama her şeyi düşünmek lazım.
Babyykmz minikmucizemmmmmm aaaa isimli biseyler yaptiracagz dogruuu ben bunu unuttum hic aklima gelmemisti 😑
minikmucizemmmmmm Babyykmz evet ama doğduktan sonrada yaptırılabilir bilmiyorum ki sanki hiçbir şeye zaman yetmiyor gibi geliyo 😃