Ovgusss Eşimin ismi Emre ona uydurdum , birde mart bebeği olacak cemre düşüyor filan böyle bir hikaye düşündüm 😄 ama yanına bi tane daha olsa güzel olur mu sizce🙈
AyFa1608 Ovgusss canım belki haddim değil anlamının dini yönüyle ilgilenir misiniz bilmem ama anlamını araştırmanı tavsiye ederim 🙂 ateş anlamına geldiği için peygamber efendimiz (sav) cemre ismini Cemile ile değiştirmiş. Bilmiyorsan bil istedim😌
Niidos Ovgusss bence tek başına daha güzel bir isim🥰 en max aklıma gelen cemre nur, ona da gerek var mı bilemedim 🤭
Ovgusss AyFa1608 ya evet biliyorum annem de öyle söyledi 😞 ama hayatta başka isim düşünüp koyamam şimdi zaten çok kararsızım 😄
CmreKsidar AyFa1608 yani benimde adım Cemre evet böyle bir anlamı var ama ayrıca ilkbaharın habercisi ne güzel bişey değil mi
AyFa1608 Ovgusss sen bilirsin canım tabiki. Ben bilmiyorsan bilgin olsun diye dedim. Hayırlı evlat olsun adıyla büyüsün inşallah 🙂
AyFa1608 CmreKsidar tabiki güzel. Hatta bende bilmiyordum ilerde kızım olursa düşündüğüm isimlerdendi diyeblirim. Arkadaşım benden önce doğum yaptı. Kapı süsüne kadar vs aldı yaptı. O da bilmiyordu sonradan demişler ona da benden ondan duydum baktım ki öyleymiş. Bahar anlamı güzel tabiki. Ama diğer yönü de var. Herkesin kendi tercihi tabiki🤭
Yasminkrc Ovgusss benim yigenimin ismi Cemre Ceren kafiyeli gibi sanki düşünürsen eğer ☺️ sağlıkla kucagina alırsın insallah 💜
CmreKsidar Ovgusss başka bir yoruma da yazdım benim adımda Cemre ve cemre tek ateş demek değil ayrıca ilkbaharın habercisi demek bence aşırı güzel bir anlamı var ve ismimden memnunum. Tek basına güzel bence yine de siz bilirsiniz 🌸