MutluAnne1643 Cuma günü kontrolümüz vardı 16 6 da kız olduğunu öğrendik. Buradaki tahminler ve çevremdeki herkes erkek dedi ama kız olacağını öğrendik. Rus takvimi çin takvimi hepsi erkekti☺️ belirtilerim de dahil Allah hayırlı evlat nasip etsn herkese🥰🤗💞
MutluAnne1643 EbrKzlky Allah gönlünüze göre sağlıklı evlat nasip etsn benimde bir kızım var birtane daha oluyor 💞🤗
EbrKzlky MutluAnne1643 Aminn Allah hepimizin evladını sağlıklı sekilde kucağımıza almaya nasip etsin 🙏 Benimde 5 yaşında bir oğlum var birde kızım olsun isterim ama oğlanda olsa başım gözüm üstüne tabii ❣️
MutluAnne1643 esmerella37 keşke size de gonderseydim genellikle kemik yapısından ve kafası büyük o yüzden erkek dediler ☺️ Ama farketmez evlat evlattir başımın üstünde yeri var bizimki merakti sadece🥰
esmerella37 MutluAnne1643 keske saglıcakla al kzum insallahh 🥰🥰 rabbim tum isteyenlere versin bana da dua edermsn yumurtlama gunundeym degerlendirdim insallah tutar hergun dua ediyorum sizlerinde duasına ihtiyacm var 🙏🤲🏻
Minik0222 esmerella37 merhaba yorumlarınızı görünce sormak istedim 😊 bizim 9+1 ultrason görüntümüz bu :) nacizane tahmininizi bekleriz 😊😊😊🌺
MutluAnne1643 esmerella37 ay etmez miyim rabbim hayırlı sağlıklı gönlüne göre evlatlar nasip etsn insallah yakın zamanda haberi almak nasip etsin. Kimin duası kabul olur bilinmez her zaman dua etmeye devam ederim senin için ne mutlu böyle bir duaya vesile olmak🤲🌹
esmerella37 MutluAnne1643 allahh razı olsunn kuzummm rabbim hepimizin yuzunu guldursun bende 3 senedir mucızemi beklıyorum valla bu ay olur insallah 1 tane olsun saglıklı olsn yeter baska bırsey istemem 2 ci de olmasın ama 1 tane olsun o duyguyu yasamak cok istiyorum inan 🥹🤲🏻
Adapte34 esmerella37 yorumunuza abdestli ve namaza duracakken rast geldim rabbim kucağınızı boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin başta size inşallah dualarımızdasınız 🌸🙏